Rólam

önéletrajz

Már kislány koromban vonzott a szakma, órákat képes voltam eltölteni nagynéném kozmetikájában. Elvarázsoltak a látottak és a mai napig legnagyobb példaképem Kardosné Vékony Ildikó, aki a legnagyobb odaadással, tudással, elkötelezettséggel és természetesen maximális szeretettel végzi ezt a szakmát és ezt a tradíciót folytatom én is. Így nem  volt kérdés a szakmaválasztásom. A tanulmányaimat Budapest egyik legnevesebb és legnagyobb múltra visszatekintő a szakmánkban is elismert Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolában végeztem el jeles minősítéssel. Továbbá elvégeztem sikeresen több elektrokozmetikai tanfolyamot is a Dr. Derm Equipment-nél illetve folyamatosan képzem magam tovább, mert azt vallom „egy jó kozmetikus holtáig tanul” így biztosítva, hogy a maximális tudást kapják vendégeim tőlem.

Kozmetikai termékcsaládok:

Apis Natural Cosmetics

Az érdekes formulák innovatív megoldásokat is hoznak, a biotechnológia és a kozmetológia legfrissebb vívmányaiból merítve. Az APIS NATURAL COSMETICS családi vállalkozás, amely immár 30 éve többfunkciós arc – és testápoló szereket gyárt. Cégalapító Arcabowicz Krystyna, biotechnológus, akinek szenvedélye a kozmetológia, legfőbb célkitűzése pedig a kiváló minőség és tökéletesség elérése. Az APIS NATURAL COSMETICS alapoktól kezdve dolgozza ki formuláit, amelyek a legjobb természetes anyagokat a biotechnológia és a kozmetológia legfrissebb vívmányaival ötvözik.

Lengyel cégek közül elsőként kezdték gyártani és bevezetni a piacra a Holt-tengeri ásványokat tartalmazó kozmetikumokat. Saját mikrobiológiai, technológiai és fiziko-kémiai laboratóriumokkal rendelkeznek. munkájuk során az ISO 221716 GMO rendszert alkalmazzák, ami a termék minőségére ható követelményeknek megfelelősségüket igazolja.

 Innovatív megoldásokat keresve a biokémia és a biológia területén az APIS NATURAL COSMETICS szorosan együttműködik tudományos és kísérleti intézményekkel. Tapasztalt bőrgyógyászok és kozmetológusok által folyamatosan bővülő területen végzett vizsgálatok ápolószereink magas hatékonyságát igazolják. Kozmetikumaik rendszeres tesztelése a minőségük állandó magas szinten tartásához járul hozzá.

sliderkep

DenovaPro

Helia-D

Solanie