Rólam

91500887 1779222815547735 7151873365412675584 n

Már kislány koromban vonzott a szakma, órákat képes voltam eltölteni nagynéném kozmetikájában. Elvarázsoltak a látottak és a mai napig legnagyobb példaképem, aki a legnagyobb odaadással, tudással, elkötelezettséggel és természetesen maximális szeretettel végzi ezt a szakmát és ezt a tradíciót folytatom én is. Így nem  volt kérdés a szakmaválasztásom. A tanulmányaimat Budapest egyik legnevesebb és legnagyobb múltra visszatekintő a szakmánkban is elismert Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolában végeztem el jeles minősítéssel. Továbbá elvégeztem sikeresen több elektrokozmetikai tanfolyamot is a Dr. Derm Equipment-nél illetve folyamatosan képzem magam tovább, mert azt vallom „egy jó kozmetikus holtáig tanul” így biztosítva, hogy a maximális tudást kapják vendégeim tőlem.

Kozmetikai termékcsaládok:

Apis Natural Cosmetics

Az érdekes formulák innovatív megoldásokat is hoznak, a biotechnológia és a kozmetológia legfrissebb vívmányaiból merítve. Az APIS NATURAL COSMETICS családi vállalkozás, amely immár 30 éve többfunkciós arc – és testápoló szereket gyárt. Cégalapító Arcabowicz Krystyna, biotechnológus, akinek szenvedélye a kozmetológia, legfőbb célkitűzése pedig a kiváló minőség és tökéletesség elérése. Az APIS NATURAL COSMETICS alapoktól kezdve dolgozza ki formuláit, amelyek a legjobb természetes anyagokat a biotechnológia és a kozmetológia legfrissebb vívmányaival ötvözik.

Lengyel cégek közül elsőként kezdték gyártani és bevezetni a piacra a Holt-tengeri ásványokat tartalmazó kozmetikumokat. Saját mikrobiológiai, technológiai és fiziko-kémiai laboratóriumokkal rendelkeznek. munkájuk során az ISO 221716 GMO rendszert alkalmazzák, ami a termék minőségére ható követelményeknek megfelelősségüket igazolja.

 Innovatív megoldásokat keresve a biokémia és a biológia területén az APIS NATURAL COSMETICS szorosan együttműködik tudományos és kísérleti intézményekkel. Tapasztalt bőrgyógyászok és kozmetológusok által folyamatosan bővülő területen végzett vizsgálatok ápolószereink magas hatékonyságát igazolják. Kozmetikumaik rendszeres tesztelése a minőségük állandó magas szinten tartásához járul hozzá.

 

Bielenda Profesional

Hűségesek vagyunk filozófiánkhoz, miszerint...

„Természet által ihletett kozmetikumokat alkotunk, a női szépség és harmónia megőrzésére!” Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy elsők között vigyük a szalonokba az új, izgalmas, hatékony eljárásokat és kozmetikai kezeléseket, így járulva hozzá a szakemberek sikeréhez, vendégei elégedettségéhez.

25 ÉVES TAPASZTALAT

Több mint 25 éve a legnagyobb tudással, szenvedéllyel, hosszú évek tapasztalatával fejlesztjük – a saját kutató laboratóriumunkban – az innovatív professzionális és lakossági kozmetikai termékeinket. A biotechnológiailag előállított komplexeket és aktív összetevőket – növényi-, gyümölcs- és zöldség-kivonatokat, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta- és borostyánkő kivonatokat, aranyat, növényi őssejteket, hyaluronsavat, peptideket, vitaminokat ötvözzük egymással.

TECHNOLÓGIA

Készítményeink a legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve kerülnek előállításra, figyelembe véve az aktuális trendeket. A gyártás a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően folyik. A termékeket nem tesztelik állatokon, kizárólag ellenőrzött, bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel (ECOCERT/PRO ECO).

A BIELENDA ISO 9001:2008 és a különösen fontos ISO 14001:2004 minősítéssel rendelkezik.
Ez a nemzetközi környezetvédelmi tanúsítvány mutatja, hogy milyen fontos a gyártási folyamatok káros környezeti hatásainak minimalizálása; a cég felügyeli, szabályozza a természetes források használatát, a vizek megóvását, az ipari hulladékok kezelését és az energiagazdálkodást.

bielenda prof 2013 09 16 jpg 300x300 8