Rólam

önéletrajz

Már kislány koromban vonzott a szakma, órákat képes voltam eltölteni nagynéném kozmetikájában. Elvarázsoltak a látottak és a mai napig legnagyobb példaképem Kardosné Vékony Ildikó, aki a legnagyobb odaadással, tudással, elkötelezettséggel és természetesen maximális szeretettel végzi ezt a szakmát és ezt a tradíciót folytatom én is. Így nem  volt kérdés a szakmaválasztásom. A tanulmányaimat Budapest egyik legnevesebb és legnagyobb múltra visszatekintő a szakmánkban is elismert Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolában végeztem el jeles minősítéssel. Továbbá elvégeztem sikeresen több elektrokozmetikai tanfolyamot is a Dr. Derm Equipment-nél illetve folyamatosan képzem magam tovább, mert azt vallom „egy jó kozmetikus holtáig tanul” így biztosítva, hogy a maximális tudást kapják vendégeim tőlem.

Kozmetikai termékcsaládok:

DenovaPro

A lengyel vállalat csúcsminőségű arc-, test-, és hajápoló kozmetikumok gyártásával foglalkozik, melyek természetes alapanyagokból készülnek. A cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész, a lengyel Alexandra és Zenon Ziaja alapította Gdanskban, 1989-ben. A Denova professzionális használatra előállított kozmetikumok egyesítik a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és biotechnológiai eredetű hatóanyagok, vitaminok.

A DENOVA professzionális termékek népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Németországban évek óta, több mint 600 kozmetikai szalon használja őket a legnagyobb megelégedettséggel!

A Denova széles választéka, igen kedvelt a finn, az osztrák, a spanyol és a török kozmetikusok körében, és Magyarországon is egyre több kozmetikus dolgozik a kiváló DENOVA professzionális cikkekkel.

A DENOVA készítmények
                -innovatív recepteken és a legjobb minőségű természetes összetevőkön alapulnak 
                -a legújabb technológia alapján készülnek 
                -allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján végzik 
                -formuláit nem tesztelik állatokon 
                -megfelelő PH egyensúlyúak 
                -széles termékválaszték, komplex ajánlat szépségszalonoknak és otthoni használatra

denova pro termekek

 

Anaconda Professional

GoldenGreen

Helia-D

Solanie