Tű nélküli mezoterápiaScreen Shot 2018 08 23 at 11.03.31 PM

Hosszú időn át táplálja a fáradt bőröket. Meggátolja a vízvesztést, a bőr visszanyeri életerejét, vitalitását.A körte és rebarbara gyökér kivonatainak köszönhetően gondoskodik a bőr megfelelő hidratáltságáról, a bőr puha, bársonyos tapintású és felfrissült lesz.

Miért válassza a mezoterápiát?

  •   Tartós eredményt hoz sebészeti beavatkozás nélkül is
  •  Fájdalommentes
  •  Természetes módszer
  •  Nincsen mellékhatása
  •  Költséghatékony
  •  Nincsen gyógyulási idő 

Tű nélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatok a bőr alatti kötőszövetekig. Az elektroporáció pulzáló áram segítségével kis méretű “csatornákat” képez a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

A szalonból kilépve már mehet is a randevúra vagy éppen üzleti tárgyalásra!

A vízhiányos bőrt feltöltik. Feszesítik az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően lassítják az öregedési folyamatokat. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek. A bőr alá juttatott koktélok nemcsak táplálják a bőrt, de méregtelenítő, nyugtató és regeneráló hatásuk is van.

A kezelés nem fájdalmas, sőt kifejezetten kellemes relaxáló érzetet nyújt. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (5 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt és hosszantartóan megőrizheti fiatalos külsejét.

 • Ráncfeltöltésre
 • Szarkalábak megszüntetésére
 • Arc, nyak dekoltázs fiatalítására
 • Kézfej táplálására
 • Pigmentfoltok halványítására
 • Hajszálerek (rosacea) kipirosodásának enyhítésére
 • Hegkezelésre
 • Tokakezelésre
 • Gyulladt, aknés vagy szeboreás bőr kezelésére, mélyhidratálására, vitaminpótlására

Rádiófrekvenciaradiofrecuencia1

☑️Ha az állvonalon már enyhe megereszkedést tapasztalsz és szeretnéd megállítani
☑️Ha szemkörnyékeden karikák, szarkalábak, duzzanat található

☑️Ha bőrödön már látod az öregedés első jeleit: ráncok, petyhüdtség, megereszkedés

☑️Ha bőröd vegyes, tág pórusú
☑️Ha bőröd fakó, egyenetlen textúrájú

Mi az a frakcionált rádiófrekvencia? 

A rádiófrekvencia hatására kollagén termelődik. Miért jó ez?Egy rendkívül híres és keresett amerikai arcfeszesítő eljárás, mely a rádiófrekvencia egy speciális fajtáját, a frakcionált rádiófrekvenciát takarja. A különlegessége, hogy rendkívül mélyen, ugyanakkor nagyon sűrűn hat a rengeteg elektródának köszönhetően (a frakciók). Az elektródák között rádiófrekvenciás energia áramlik, melynek sűrűsége és a bőrre gyakorolt hatása az elektródák számától és az alkalmazott energia mennyiségtől függ.A rádiófrekvenciát elektromos áram állítja elő. Az RF energia létrehoz egy hőhatást, amikor a magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik a magas  rendelkező szövetekkel a dermis mélyén. Ez a 3 dimenziós melegítő hatás (45-60 fokra melegíti fel a bőrt) kollagén denaturációhoz vezet (megváltozik a természetes szerkezete, apró sérülések keletkeznek rajta). A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni, azaz a szervezet megjavítja asérüléseket, de valójában „túltermel”. Így friss, nagyobb vízmegkötő képességű és jobb minőségű kollagénnel töltődik fel bőrünk. Végül ezek a hatások vezetnek a bőr rugalmasságának javulásához mellékhatások és drasztikus beavatkozások nélkül.

Mivel 25 éves korunkat követően a bőrben a kollagén termelés leáll és a kollagén tartalom drasztikusan csökken, a termelés újraindítása, a kollagén rostok megerősítése és minőségük javítása alapvető pillér a bőr öregedés elleni harcban. A kollagén felelős a bőr tömörségéért, feszességéért, rugalmasságáért és a hiánya petyhüdtséghez, ráncokhoz és feszesség, volumenvesztéshez vezet. A rádiófrekvenciás kezelés hatására tehát, amennyiben a stimuláció rendszeres (azaz körülbelül hetente-kéthetente egyszer megtörténik a kollagén denaturáció két hónapon keresztül) látványos szövet-újrastruktúrálódás megy végbe. A hőnek pedig további egyéb kedvező hatásai is vannak a bőrre, mint például a pórusok méretének csökkenése, a zsírosodás mérséklődése a faggyútermelő mirigyek működésének szabályozásával és a gyulladások csökkenése.

Hatásai: 

 • Feszesebb és tömörebb bőr
 • A ráncok mélységének csökkenése, halványulása
 • Szemkörnyék látványos fiatalodása
 • Kevesebb aknés gyulladás
 • Egyenletesebb bőrtextúra, kisebb pórusméret

Kezelhető területek: arc, homlok, szem körül, orr környéke, száj körül, toka, nyak

Előnyei: fájdalommentes, biztonságos, nem jár beavatkozással, nincs szükség felépülési időre, hosszú távon hat, minden bőrtípusra és bőrszínre

Hideg-meleg feszesítő bőrvasalás

Bőrünk pórusai meleg hatására kitágulnak, hidegre bezáródnak. Ezt a jelenséget kihasználva a hideg-meleg terápiás kezelés során a kezelendő felületet felmelegítjük, a kívánatos hatóanyag alkalmazása után a készülék hideg funkciójára váltva a pórusokat visszazárjuk, mint egy hatóanyag depót létrehozva a bőr alatt.

Ultrahangos hatóanyagbevitel – Sonoforézis

A bejuttatott anyagok kb. 1 hétig bent is maradnak, mintegy „depót˝ (tápanyagraktárt) képeznek a bőrben. Az ultrahanggal kezelt szövetekben a kémiai reakciók felgyorsulnak, a sejtmembrán áteresztő képessége megnő, javul a sejtek oxigénfelvétele, pH-eltolódás következik be lúgos irányba, aminek gyulladáscsökkentő hatása van. Belső szöveti felmelegedés miatt helyi szöveti vérbőség alakul ki, amely fokozza a hatóanyagok felszívódását.

elektrokozmetikai kezelesekIontoforézis

A galvánáramos hatóanyagbevitel során nem a nyersanyag, hanem a megfelelő oldással szűréssel stb. előkészített megfelelő méretű hatóanyagok bejuttatása történik a bőrbe. Hatásai: fokozza a bőr vízmegkötő képességét, vérkeringés-fokozó, anyagcsere-fokozó, regeneráló hatása van, fokozza a szövetek rugalmasságát, a bőr hatóanyag-felvevő képességét javítja.

Arcvákuum

Nyirokkeringést serkentő, anyagcsere-fokozó, javítja a sejtek oxigénfelvételét,kötőszövet-erősítő, rugalmassá teszi a bőrt.

Frimátor

Körkefés masszírozó – gépi peeling. A bőr letisztítására, elhalt szarusejtek eltávolítására. Vérkeringés fokozására, a bőr edzésére, frissítésére, izmainak lazítására, feszesítésére.

Vió

A bőrfelszín és az elektróda között elektromos kisülés (szikra) jön létre, amely a körülötte lévő levegőből egy jellegzetes szagú gázt, ózont fejleszt. Nemcsak a bőrfelszínt fertőtleníti, mivel a bőr a gázok számára átjárható, ezért a bőr mélyebb rétegeiben, faggyúmirigyben, szőrtüszőben is érvényesül a fertőtlenítő hatása. Gyulladásra hajlamos, problémás bőrre.