Több féle gyantával állok vendégeim rendelkezésére, hogy a gyantázás közben is jól érezd magad!close up wax heater hot pink wax wooden spatula wax heater hot pink wax spatula 134142889

Speciális elasztikus gyanta az érzékeny területekre (szemöldök, bajusz, áll, hónalj, intim), mely egy egyedi saját összeállítás (klorofill – alap gyanta érzékeny bőrre, titándioxid – bőrnyugtató hiperérzékeny bőrre, levendula – antiszeptikus és gyulladáscsökkentő, csökkenti a kipirosodás lehetőségét) amit kifejezetten ezekre a területekre fejlesztettem ki.

Patronos gyanták:GOLD WAX

Prémium minőségű Arany gyanta – Igazi újdonság, gyengédebb a bőrhöz és megakadályozza a kezelés utáni esetleges szőrtüszőgyulladást, titándioxid alapjának köszönhetően az érzékeny bőrre is használható. Aranypor tartalma átveszi és megtartja a test hőmérsékletét, így lehetővé teszi a nagyobb felületek egyidejű gyantázását is.

A gyantázás egy fogalom, tisztaság és ápoltság érzést, higiéniát jelent, elengedhetetlen követelmény önmagunkkal szemben. Soha, semmi nem ad olyan sima érzést, mint a gyantázott bőr, tartósan. Ne köss kompromisszumot, ne keress rossz kifogásokat és bízd magad profira, a patronos és elasztikus gyanták higiénikus, igényes és gyors megoldást nyújtanak minden szőr és bőrtípusra.

Unod már, hogy a gyantázás az intim területeken  fájdalmas és irritált következményekkel jár? Nálam a megoldás! Az érzékeny területek, mint az intim és hónalj szőrtelenítésére kizárólag elasztikus gyantát használok, ami nagyon kíméletes a bőrrel, kisebb a fájdalom érzetet és irritációt eredményez, ezért érzékeny bőrű Vendégeknek is ideális.

Miért jó számodra az elasztikus gyanta? Mert lényegesen kevesebb irritációval és fájdalommal jár vele az intim gyantázás, mert a rövid, erős szőrszálakat is eltávolítja, mert nincsenek pár nap után visszanövő szőrszálak, mert tartósabb eredményt kapsz!

16bc5465 a4c5 4882 8b06 6541054e0d25 0 Kicsit az intim gyantáról...  A gyantázás a szalon erre kialakított helyén elszeparáltan történik, ahol a Vendég az ágyra terített egyszer használatos papírlepedőre felfekszik. A fehérneműt nem muszáj levenni, ha szégyenlős-bár megkönnyíti a munkát-, lehetőség van a fehérnemű fent hagyására (érdemes erre a célra egy csak „gyanta bugyit” beiktatni, hogy ha mégis gyanta kerülne rá bár ilyen ritkán fordul elő) amennyiben szeretné. Ezután fertőtlenítem, behintőporozom a területet és elkezdem a gyantázást gyakorlott mozdulatokkal, kívülről befelé haladva az érzékeny bőrfelület megóvása és a legkisebb fájdalomérzet okozás mellett alaposan, a hátsó területeket is beleértve. A bőrrel kíméletesen bánik a fájdalom érzet kisebb és nincs bőrfelszíni sérülés, mint a patronos gyantával. Nálam nincs szükség rá, hogy te is dolgozz és segíts helyette pihenhetsz, relaxálhatsz vagy egy kellemes beszélgetés folytathatsz velem, mert ez a speciális gyanta nem tépi a bőrt. A kezelést bőrfertőtlenítés, bőrnyugtató és szőrnövekedést csökkentő kozmetikum zárja.

Az elasztikus gyanta egyik nagy előnye, hogy alacsony hőmérséklet mellett is hatékony. Nem égeti úgy a bőrödet, mint a gyári gyanták. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha érzékeny a bőröd vagy nagyon sokáig borotváltad.

images 1Miért jó a gyantázás?

Azért, mert olyan tartós simaságot biztosít, amilyet sem borotválással, sem epilálással, sem szőrtelenítő krémek használatával nem érhetünk el. A gyantázással kipróbálhatjuk a teljes simaságot, vagy a különböző fazonokat, de bármikor visszakaphatjuk fanszőrzetünket (ha azt szeretnénk) a tartós eljárásokkal szemben. Csakúgy, mint a hajunk, az arcunk, vagy egyéb testrészeink, intim fazonunk is odafigyelést igényel és hiába nem látható mindenki számára, hatást gyakorol a közérzetünkre, az önbizalmunkra. Ahhoz, hogy igazán magabiztosak lehessünk, ezen a területen is igényesnek kell lennünk és azt kell adni testünknek, amit megérdemel. Hidd el, a tested meghálálja a törődést!