Classic 1D szempilla hosszabbítás

Az úgynevezett 1D szempilla, mely a szempillák szálankénti felhelyezését jelenti, napjaink egyik legnépszerűbb szempilla hosszabbítási  módja. Ez az újszerű eljárás sűrűbb, hosszabb, természetes hatású szempillákat eredményez. Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát. A 1D szempilla viselete kényelmes, súlytalan, egybeolvad a saját szempillával, lehet szolid és természetes, de lehet feltűnő és látványos.

 Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szempilla szálak egyenként kerülnek felragasztásra a saját szempillánkhoz, és a természetes szempilla ívét követve még természetesebb hatást nyújtanak. Kb. 60-100 szál szempillát helyezünk fel szemenként. A szálak mennyiségét, vastagságát, hosszát mindig a szem nagysága, a természetes pilla koszorú íve, és a kívánt hatás határozza meg. A szálak több méretben és hosszban is kaphatóak.

A ragasztó egy súlytalan, orvosi tisztaságú anyag, mely száradás után is rugalmas marad. Így nem lesz merev, törékeny vagy sérülékeny a pillánk tőle és kiválóan tart akár 4-5 héten keresztül, ha betartjuk az ápolási útmutatót. Vízálló, igény szerint speciális szempilla spirállal festhető. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimális, felvitele higiénikus. A felhelyezett pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

Classic 1D szempillaKinek ajánlom?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével szeretné tovább fokozni.

Mindenkinek, aki szeretne hosszabb, dúsabb, ívesebb szempillákat.

Mindenkinek, aki már ébredéskor is szép szeretne lenni.

Mindenkinek, aki nem szeretne szokásos életvitelén változtatni, és a hagyományos kényelmetlen műszempilla viseléséhez alkalmazkodni.

Mindenkinek, aki nem szereti, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

Mindenkinek, akinek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni, de a szép tekintetről nem akar lemondani.

Utóápolási tanácsok:

48 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat.
Kerüljük a tartós napozást, szoláriumot az első 48 órában.
Ne göndörítsük a szempillát.
Ne használjunk vízálló szempillaspirált.
Óvatosan használjuk a zsíros arc és szemránckrémeket, mert minden olajos készítmény oldja a ragasztást!
A 1D műszempilla felhelyezése után 48 órán át óvni kell a szempillákat a felázástól és az erős UV fénytől. A ragasztónak kb. 48 órára van szüksége a tökéletes száradásig. Ha a ragasztót a megadott időn belül víz éri, a szempilla lepotyoghat. Amennyiben erős UV sugárzásnak van kitéve (tartós napozás, szolárium) az első 48 órában a ragasztó megkeményedik és elveszti rugalmasságát.

pilla