Tartós szempillafestés: 


A szempilla festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli a tekintet. Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. 3-4 hétig tartó hatása miatt, nem szükséges szempillaspirált alkalmazni. A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni.

 

Tartós szemöldökfestés:


A szemöldök szín kiválasztásánál figyelembe vesszük a haj színét, a bőr színt illetve hogy a vendégnek milyen karakteres az arca. A szemöldök festése, kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak.

Világos barna: világos bőrű, szőke és világosbarna hajú vendégeknek kiváló választás! Pasztell, hamvas barna tónusú, természetes szemöldök színt érhetünk el használatával. Nem sötétedik be túlságosan a szőrszál, de mégis láthatóan tartós színt eredményez a szemöldöknek.

Közép barna: a világos és a sötét barna közötti átmenet.

Sötét barna: gyönyörű meleg tónusú színt, mélybarna árnyalatot ad sötétebb hajú vendégek szemöldök festéséhez. A legkedveltebb szemöldök színünk.

 

tartos festesekTartós szempilla- és szemöldökfestés előnyei:

– a szálak már a tövektől feketék
– az alsó pillákat is tökéletesen beszínezi
– a festék nem maszatolódik el
– vízálló
– hetekig tartós

 

Ha trendi szemöldököt szeretnél, de nem szeretnéd naponta festegetni, kihúzni és tetováltatni sem akarsz, mert van szemöldököd.....

Kinek ajánlott?

Minden korosztály számára, aki szeretne formáltabb szemöldököt. Illetve szeretne változtatni a szemöldök színén.