Több féle arckezelésből segítek kiválasztani a Neked legjobban megfelelőt egy alapos diagnosztizálás után.

Az arcbőrnek bizonyos időközönként szüksége van "tisztításra". A tisztítás során nyom nélkül eltávolítjuk a már begyulladt pattanásokat, másrészt megszabadulhat a fekete vagy sárga mitesszerektől is. Bőre a szakember gondos keze alatt visszanyerheti selymes tapintását.

A mitesszereket (pattanásokat) bőr faggyúmirigyeinek fokozott működése idézi elő. A kezelés alatt a bőrtípusának megfelelő, faggyútermelést normalizáló anyagokkal segítjük visszaállítani bőre természetes szépségét. A megfelelően ápolt bőrt egyre ritkábban kell tisztítani.

hkr1

Arctisztítás lépései:

Bőr letisztítása: arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket. Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása mindenkit érint. A por és az egyéb szennyeződés lerakódik a bőrön, beivódik a pórusokba, ezért legalább egyszer egy nap egy alapos tisztítást megérdemel a bőr. A letisztításhoz arctejet, peelinget, tonikot használunk.

Peeling: a finomra őrölt tengeri kivonatok megszabadítják arcunkat a szennyeződésektől. Közben élénkítik, feszesítik, hidratálják a bőrt. Használatukkal felkészítjük bőrünket arra, hogy az ápoló készítmények a bőr mélyebb rétegekbe is bejussanak.

Gőzölés: a tisztítást megelőző művelet. Fontos az arcbőr felpuhítása, mert tökéletes eredményt csak akkor érhetünk el a tisztítás során, ha a bőrt kellő mértékben felpuhítottuk. A gőzöléshez egy felpuhító krémet használunk.

Tisztítás: a meglévő aknék, mitesszerek eltávolítása.

Fertőtlenítés: tonikkal történik, melynek a fertőtlenítő hatásán kívül pórus összehúzó hatása is van.

Tápanyagbevitel: a leghatásosabb eljárást, az ultrahanggal való hatóanyag bevitelt használom. Egyaránt a bőrbe juttatja a zsíros és vizes bázisú anyagokat is. Tápláló anyagokként ampullákat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe.

Masszázs: a masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Feladata a bőr  táplálása, feszesítése az egyén relaxálása. Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású.

 farmacias cellactive

 

Alapkezelés

Kezelés tartalma:

Letisztítás (tej,peeling, tonik), gőz fertőtlenítő ózon fénnyel, tisztítás, fertőtlenítés, ultrahangos hatóanyagbevitel szérummal,mini arcmasszázs, összehúzó nyugtató pakolás, befejező nyugtató krém.

A kezelés ideje: kb. 60 perc 

 

Nagykezelés

Kezelés tartalma:

Letisztítás (tej, peeling, tonik), gőz fertőtlenítő ózon fénnyel, arcmasszázs, tisztítás, fertőtlenítés, ultrahangos hatóanyagbevitel szérummal, összehúzó nyugtató pakolás, befejező nyugtató krém.

A kezelés ideje: kb. 80 perc 

 

 

Hát kezelés

Kezelés tartalma:

Letisztítás (tej, radír, tonik), gőz fertőtlenítő ózon fénnyel, tisztítás, fertőtlenítés, nyugtató krém.

A kezelés ideje: kb. 40 perc